Over ons

Wij zijn NoNoos Fashion, sinds 2015 verkopen we hippe mode voor een vriendelijke prijs. De leukste jurkjes, truitjes en sjaals vind essay je bij ons. buy online homework service Voor jong, maar ook voor de hippe oudere meiden! Elke week zoeken we de leukste trends uit en kopen klein in om steeds iets nieuws te kunnen bieden.

Regelmatig geven wij een NoNoos party waarbij je kennis kunt maken met onze collectie. Wil je zelf een NoNoos party geven voor je vriendinnen, dan komen we graag langs en nemen een fles bubbels mee. De gastvrouw ontvangt een mooi cadeau.

Hoe bestel je?
Bestellen kun je per email of PM ovv je pick up pecans tool naam, adres en telefoonnummer en natuurlijk het item dat je wilt bestellen. Zodra de betaling ontvangen is, wordt je bestelling do my homework dezelfde (werk)dag verzonden.

Kosten voor verzending
Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 50,- (met uitzondering van SALE artikelen). Voor bestellingen onder de € 50,- berekenen wij € 3,95 verzendkosten voor PostNL Track en Trace.

Retourneren
Bevalt je bestelling niet en heb je het niet gedragen? Dan kan je je items binnen 14 dagen retourneren. Stuur ons een email en je ontvangt de instructies.

Vragen?
Je kunt 24/7 contact met ons opnemen via info@nonoos.nl. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

You like?
Like ons dan op Facebook en deel onze pagina met je vrienden!

Liefs! Team Nonoos